sunnuntai 9. toukokuuta 2010

A perfect Sunday

Ihana päivä. Löysin eilen tuon Soundsin biisin (edellinen postaus) ja olen sitä tänään valehtelematta kymmeniä kertoja kuunnellut. Siinä vaan tiivistyy jotenkin niin paljon mun elämää tällä hetkellä. Monen asian suhteen sitä vielä hakee itseään ja omaa ääntään. Tänään mun on ollut tosi hyvä olla täällä.

Kun pyörän ostaminen ei eilen Frau A:n kanssa oikein onnistanut, niin otin tänään uuden lähestymisen asiaan Herr B:n kanssa. Haha, siis juu, tosiaan etunimetkin alkavat A:lla ja B:llä. Suuntasimme ihastuttavaan Mauerparkiin ja sieltähän mulle beibi löytyi kainaloon alta aikayksikön! Tässä siis meine neue liebling - Peppermint. Eikö ihan sopiva nimi tuohon väritykseen?



Mauerparkissa on muurin lisäksi valtavan kokoinen ulkokirppis, mutta sekin kalpenee tälle valtavan kokoiselle ulkokaraokelle!! OMG mikä idea! Ja toimii kuin jyrä. Lupasin että viimeisenä sunnuntaina täällä käyn laulamassa :)





Kastanienallee on aivan hurmaava katu jonne aion viedä jokaisen tänne tulevan vieraan. Söpöjä kahviloita toinen toisensa perään ja myös kohtuullisen hurmaava Ben&Jerry's kahvila, jonne ehkä sitten paluumatkalla oli pakko poiketa. Jos jotakuta kiinnostaa saksalainen musa, niin löysin tänään tämmöisen germaanirokkibändin kuin Mister Sushi, jossa B:n veli soittaa. Gefällt mir ganz gut!



Ilta-auringossa kävin vielä tekemässä tunnin kävelyn tuossa lähiseuduilla. Nyt jos olisin tosi reipas, niin opiskelisin vähän saksaa. Jos en, niin avaan ehkä telkkarin tai alan kertaamaan Lady Gagan biisien sanoja, jotta varmasti voin laulaa tiistaina mukana alusta loppuun asti :)

PS. Äitille ja kaikille muillekin äideille vielä oikein ihanaa äitienpäivän iltaa!

3 kommenttia:

  1. Onko Whitney Mandariini (?) muuten jossain hoidossa reissun ajan vain joutuuko se odottamaan sinnuu yssin siellä pyörävarastossa? :)

    T: Puh, edelleen salasana kateissa.:s

    VastaaPoista
  2. Niuh, siellä se odottelee toisen (edelleen nimetömän) pyörän kanssa mua saapuvaksi kotiin. Vähän oli nyyhkis jättää beibet sinne kolmeksi kuukaudeksi ihan keskenään..

    Piparminttu sen sijaan on täällä antanut loistavia kyytejä. Sen satula on silleen vielä sopivasti vinossa, että saa kevyen ojentaja ja vatsalihastreenin samalla kun polkee :)

    VastaaPoista
  3. "Ei sillä nii oo väliä, kuhan se on pinkki.."

    -G. Mama

    VastaaPoista