lauantai 15. toukokuuta 2010

Lauantai-iltani kymmenen saksalaisen bodarin kanssa



Sori vaan Maikkarin pojat, semmoisia köriläitä keiden seassa tänään olin salilla, ei ihan tuolla kotikulmilla pyöri :) Sain ilmaisen tutustumiskäynnin fitness-keskukseen, joka itseasiassa oli aivan loistava. Hymyssä vaan oli pitämistä, kun ympärillä hääri pumpattuja saksalaisia miehiä tiukissa valkoisissa teepaidoissa. Ja jokainen niistä varmaan nukkuu solariumissa. Ja niin yrmyillä ilmeillä, että meinasi tulla pissit housuun kun säikähdin, että menin yhteen laitteeseen, missä yhdellä niistä oli vielä sarja kesken.

Viimeistään olin revetä siinä vaiheessa, kun yksi GünterJürgen aloitti vieressä pumppaamaan rautaa mp3-soitin huutaen täysillä musaa korvakäytäviin ja varmaan oli tosi mukaan tarttuva biisi, sillä äijä sarjan välissä hellyyttävän epävireisesti laulaa luikautti "babe girl, you're a staaaaar" :D

Huh, näin kahden viikon oleskelun jälkeen tulee välillä pieniä väsymisiä saksankieleen. Niinkuin esimerkiksi eilen IHANALLA joogatunnilla, jossa jouduin toteamaan, etten ymmärrä SANAAKAAN mitä se ohjaaja puhui. Aidosti. En sanaakaan. Olisi yhtähyvin voinut vetää sen tunnin hindiksi. Koeta siinä sitten vääntäytyä asanoihin ja kurkkia samalla pakaran ja pohkeen välistä, että mitä ihmettä seuraavaksi tapahtuu. Ohjaaja kun ei siis itse juuri tehnyt mitään. Ohjasi vaan.

Toinen koskettava keskustelu käytiin tänään tuon kuntokeskuksen vastaanotossa. Mun mielestä keskustelu meni näin, mutta epäilen, että jotain jäi taas hämäränpeittoon:

Pirita: Moi, mä tunnen Fabianin ja..
Respatyttö: Ai sä oot se!
Pirita: Öö, joo.. tota.. no, se sanoi, että voisin tulla kerran tänne ilmaiseksi treenaamaan.
Respatyttö: Joo, oletko sä Sveitsistä?
Pirita: Ei, mä tulen Suomesta.
Respatyttö: Ai, kun mä ajattelin kun sulla on kaulahuivi.

TÄH? *huokaus*

PS. Kuva ei liity suoranaisesti tämän päivän treenaukseen. Sen vaan nappasin mielikuvia luomaan täältä.

3 kommenttia:

  1. :DDD tervetuloo sit aikanaan Pöllölaakson salille :D

    VastaaPoista
  2. Hulvaton kääntäjäwidgettisi käänsi näin:

    Ten o'clock on Saturday evenings with a German bodarin.

    Hih. :)

    Puh.

    VastaaPoista
  3. Hahah, joo, ajattelin, että tuo kääntäjä voisi olla kiva niille, jotka ei tätä meidän suomea niin ymmärrä, mutta repeilin kyllä täysin noille sen käännöksille, kun itsekin joitain lauseita testailin :) Ja niin hulvattomia ne olikin, että päätin ihan vitsien vuoksi jättää tuon widgetin :) Täällä innolla odotan iltapäivän kuulumisia..

    VastaaPoista