keskiviikko 12. toukokuuta 2010

LADY GAGA!!

"Just a second it's my favourite song they gonna play, and I cannot text you with a drink in my hand, eh? You should've made some plans with me, you knew that I was free, and now you won't stop calling me, I'm kind of busy.."

Lady Gaga rokkasi eilen O2 areenalla isosti. Yleisö oli jotenkin tahmeaa mun mielestä, mutta itseäni sen en antanut haitata, vaan laitoin likoon kaikki 15 vuoden aikana opitut tanssimuuvit sekä kaikki Samuelin laulutuntien opit, kun hoilasin ja bailasin mukana sen mitä nilkoista ja kurkusta irtosi :) Ja lähimmille tytöille taisi tulla tuskallisen selväksi, että osaan ulkoa molempien levyjen lähes kaikki biisit :D

Keikka oli aivan upea visuaalisesti. Ja osaa se mimmi laulaakin. Balladit Brown Eyes ja Speechless oli kertakaikkisen upeita esityksiä. Ja jos joku ei laulamiseen jaksanut niin kiinnittää huomiota, katseltavaa varmasti riitti alusvaatteisillaan piikkikorkkareilla pianoa (sekä käsillä että yhdellä jalalla) kyykyssä soittavassa naisessa. Ainiin ja se piano oli samaan aikaan vielä liekeissä.

Riehaannuin jopa niin totaalisesti, että ostin bändipaidan. Keikkapaidan. Kiertuepaidan. Mikä se nyt ikinä onkaan, koska en vielä tähän päivään mennessä ole ikinä mistään keikalta semmoista ostanut. Eli ihan virallisesti bin ich jetzt eine kleine Monster. *puts her hand up like a paw*

(kuvat mtv.com)





6 kommenttia:

  1. Voin kuvitella, että meininki korkealla. Aattelin vaan, kun enään tajuun noin 50 % sun kirjotuksesta, niin miten pärjään sen viikon siellä?

    VastaaPoista
  2. Nyt tajusinvasta ton pianoläpän...hahahhahaha!

    VastaaPoista
  3. No mut kato en mäkään oo koskaan tajunnut kuin ehkä puolet sunkaan jutuista :P Jeuu, enää pari hassuu viikkoo ja ootte täällä <3

    VastaaPoista
  4. Mä katoin ensin et oot aika upeita kuvia onnistunu napsimaan, mut sit huomasin, ettei ne tainnukaan olla sun kamerasta.. Kuulostaa upealta, lisää tällästä kaikkee!! Ihanaa, et siel on niin ihanaa!! :)

    VastaaPoista
  5. nO mOrOOO! Melekosta makeilua ollu siel :) sut hemmotellaan siel piloille, apua! Toisaalta, mä luulen, et sä missää keikala oo ollu..oot vaa löytäny nuo mageet kuvat ja kirjottanu niiden pohjalta jonku fiilistelyn :) Hei, se oli huumorivitsi, kjäh!

    VastaaPoista
  6. Krista: Joo, ei sinne oikein kameroita saanut viedä mukana, ainakaan sellaisia, millä tuollaisia kuvia otetaan :)

    Anonyymi: Aivan mahdoton sanoo kuka tää on :) Liikun jossain Antin, Ossin ja Maikun välimaastossa.. :D

    VastaaPoista