lauantai 15. toukokuuta 2010

Jos tää olis muotiblogi..

..niin tää esittelis tässä tälleen tänään ostettuja juttuja. Ja tällaisena lokakuisen kylmänä sadepäivänä ei muutakaan tekemistä jaksa keksiä, niin otinpa pari kuvaa.

Farkut. Eipä niissä mitään sen kummempaa. Pakko oli lisätä lämpimien vaatteiden osuutta vaatekaapissa.



Joogapaita. Siellä joogapaikassakin on salissa viileä ja mullahan on mukana vaan toppeja.



Neuletakki. Lämmintä vaatetta tarvii töihinkin lisää. Mieltä ylentävää. Mielummin ostaisi jotain kesäistä..



Ihana ice cream girl raitapaita! En osannut päättää onko tää übercool vai siwan kassa, joten ostin sen ja tajusin, että sehän on selkeästi ice cream girl shirt :)



Ja vielä vähän sateista päivää piristämään muotilehtiä, musaa ja säärystimet, joita voi hyvin käyttää lapasina pyörällä ajaessa! Hätä keinot keksii, kun ei lapasia löytynyt :)



Ei mulla muuta. Vähän arvaan ettei nää ostokset hirveesti kiinnostanut ketään :D Tänään suuntaan vielä salille, huomenna jos sää sallii, niin luvassa kirppiksillä kiertelyä erään kaverin kaverin kanssa ja illalla yhden työkaverin kanssa leffaan. A Single Man. Ja todella toivon, että tämä sitten varmasti kans on originaaliversio..

2 kommenttia:

  1. Voihan Ridge-housut, nyt en voi kattoa tuota kuvaa ilman, että Ridge Forresterin naama alkaa vilkkumaan alitajunnassa. :)

    Puhi.

    VastaaPoista
  2. Joo hei ei oo kotona jokaisella tytöllä kaunari-farkkuja :) Ei puutu kun tuohon lisäksi Brooke-bleiseri ja jotku Stephanie-korkkarit. Pahoitteluni jos sarjan hahmojen tietämys mun kohdalla sijoittuu noin 1990-vuoteen :D

    VastaaPoista