keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Leffatreffejä

Väsy. Yhdeksäntuntiset työpäivät pelkästään tietokonetta tuijottaen tekee tikrustakin lähes vihanneksen. Kovin vähän on enää siinä vaiheessa energiaa, kun on kuudelta saanut pyörän alleen, polkaissut kotiin, tehnyt ruokaa ja todennut että edelleen sataa ja on kylmä. Ihan turha lähteä pihalle tai muutenkaan tehdä mitään hyödyllistä.

Leffassa tuli käytyä sunnuntaina ja eilen. Sunnuntaina käytiin Rebeccan kanssa katsomassa A Single Man, joka oli loistava! Suosittelen lämpimästi jos sitä ei joku vielä ole nähnyt. Tom Fordin esikoisohjaus. Aivan mahtavat näyttelijäsuoritukset ja loistavasti kulkeva juoni. Annan viisi tähteä.



Eilen mentiin Anninan kanssa tsekkaamaan Up in the Air, joka oli taattua viihdettä á la Junon tekijät. Piristi kummasti kerrostalon kokoisen minttusuklaabrownien kanssa nautittuna. Annan neljä tähteä ja minttusuklaabrownielle kuusi.




Mutta hauskinta oli kyllä sunnuntaina kun GB Glacen (täällä Langnesen) mainoksen jälkeen laitettiin valot päälle leffateatteriin ja ihmettelin siinä ääneen, että mikäs juttu tää on. Luulin, että Rebecca vitsailee, että kohta tulee katsos jäätelön myyjä tänne - vaan ei, ei se mikään vitsi ollut! Samassa ovi aukeaa ja jätskipoika astuu sisään kuin supersankari ikään! "Und will jemand eis kaufen?" fragt er und "jaaaaa, ich will!" schrie ich zurück :) Kerrankin sai laillisesti syödä jädee leffassa. Ei sillä, että Suomessa olisin muutamaan kertaan McFlurryn saliin salakuljettanut.

Lysti ei kuitenkaan loppunut jäätelöön. Eilen leffaan mennessä Annina pysähtyi tiskille ja totesi kylmän viileästi, että taidanpa ostaa bissen mukaan leffaan. Että mitä häh? Olutta? Leffaan? Jätskiä, olutta, mitä seuraavaksi, varmaan siellä saa poltella sikaria tai ottaa kokovartalohieronnan - ihan vaan siinä leffaa katsellessa. Ai caramba die Deutsche!

(kuvat finnkino.fi)

3 kommenttia:

  1. You just cannot help but laugh at these google translations :D How about this one:
    "Very little is no longer at the stage of energy, when six people received the bike, kick home made food, and further stated that it rains and is cold."

    And how it actually says is:
    "There's little energy left when after six o'clock you have jumped on your bike, rode home, made some food and realized that it's still rainy and cold outside. So no reason to go outdoors."

    VastaaPoista
  2. Musta oli hienoo Kanadassa kun sai käydä kesken leffan vessassa. Ja pakko olikin kun gallona oli pienin limukoko :-p

    Päivi*

    VastaaPoista
  3. Hih, small soda indeed :) Mun paras kokemus on kyllä se kun Kuala Lumpurissa leffaan mennessä katottiin, että mitä ihmettä, jengillä on toppatakit päällä! Ulkona oli kuitenkin jotain +30. No, tarviiko sanoa, että siellä leffateatterissa sit oli kans KYLMÄ.

    VastaaPoista