lauantai 8. toukokuuta 2010

If it's your wife's, don't sell it...

Kahden avautumispostauksen jälkeen viimein tässä viimeisimmät kuulumiset. Eilen töiden jälkeen kävin Kreuzbergissä katsomassa yhden suomalaisen tutun tanssiesityksen. Kaikki ottamani kuvat epäonnistuivat aikalailla ja tämän tytön sooloon keskityin niin täysillä, etten siitä edes muistanut ottaa kuvaa :)



Tänään gym/jump -selvityksen (edellinen postaus) jälkeen lähdin työkaverini kanssa metsästämään mulle polkupyörää. Tapasimme pyöräkaupassa herra J:n kaliforniasta. Hänellä ei tietysti ollut käytettyjä pyöriä, mutta hän sanoi, että hänen vaimollaan on pyörä, jota vaimo ei käytä, kun hänellä on pieni vauva. Soitto kotiin. Puhelimessa J:n jälkikasvu. "Is mama home? Oh, sie ist einkaufen gegangen.. ok, i'll send two girls there to buy mama's bike.. tell mama to call me when she get's home. Bleib zu hause, don't leave home."

Kaupoista sopineena lähdimme kävellen kohti J:n kotia, luottaen siihen, että ehkä heillä tosiaan oli vaimon kanssa ollut puhetta pyörän myymisestä ja näin helposti mä saisin edullisesti käytetyn pyörän. Jep. Perillä ovipuhelimessa nainen kertoo, että ei hän nyt todella ole pyörästään luopumassa, että kiitti morjens. Kiitti! Morjens.

No, ei pyörää mulle, mutta seutu jolla sitten pyörimme oli kyllä näkemisen arvoinen. Tarkoitukseni olikin myöhemmin rakastua tuohon Prenzlauerbergin alueeseen, mutta teinkin sen jo tänään.







Tässä oli hulvattomat miehet, jotka aina jalankulkijoille vihreän palaessa tekivät odottaville autoille sirkustemppuja. Viime viikonloppuna näin eräässä ristyksessä kaksi poikaa, jotka aina kävivät pesemässä pysähtyneen auton lasin näyttävin show-elkein :) Wie toll ist das!? :)



Hieman kurkku vielä tuntuu kipeältä, joten tämän illan pysttelen ihan vaan kotosalla. Pitäisi varmaankin siivota.. Huomenna suuntaan ihanaan Mauerparkiin, jossa sunnuntaisin aina kirpputori ja kuulema paljon muutakin meininkiä. Ehkäpä jopa ein Fahrrad für mich :)

2 kommenttia:

  1. Kylläpä tuo Berliini vaikuttaa yllätykselliseltä.. etenkin liikenteen kannalta. Käypä tsekkaa tää linkki :)

    http://go4itvol2.indiedays.com/2010/05/06/viela-kerran-berliini/

    Ootko nähny kyseistä risteystä siel?

    VastaaPoista
  2. Ei siisti :) :) Tietty en oo ihan varma mitä autoilijat on tykänneet omista värikkäistä renkaista sen jälkeen, mutta tuskinpa tuo ihan ikuisuusmaalia on. En kyllä kyseiseen risteykseen törmännyt ja vähän epäilen, että tämän viikon päivittäiset sateet on nuo asfalttisateenkaaret pyyhkineet pois..

    VastaaPoista