tiistai 8. kesäkuuta 2010

Wie geeeeest?

Viikko vierähti vauhdilla ihastuttavien Marjaanan ja Lauran seurassa. Noin sulopuheisia ja hillittyjä neitoja saa heinäsuovasta suurennuslasilla hakea. Joo, tuota.. piikittely sikseen, lystiä oli kerrassaan kovasti. Tyttöjen saapuessa tiistaina kaupunkiin, palelun määrä oli sitä luokkaa, että Maikun viesti kentältä kuuluikin ainoastaan, että ** jee, mistä täältä saa toppahousuja? Loppuviikosta kuitenkin saatiin vihdoin tänne sitä kauan odotettua auringonpaistetta ja lämpöä, siksipä viikonloppu kuluikin puistoissa istuskellessa. Muotilehtiä, jätskiä, ulkona syömistä, kirppareita.. siinäpä meidän viikonlopun resepti - ja sehän maistui!

Tässä muutamia kuvia viikonlopulta:



Hackeschehöfillä oli tosi hieno tanssishow ja pisteet pojille asfaltilla breikkaamisesta. Auts.



Lauantaina päivän kruunasi pesto-tomaatti-mozzarella pasta ja huurteinen olut Berliinin parhaalla terassilla. Aaaah.



Mi chicas.



E una chica muy cool.

Kaikki hienot valokuvat (c) Marjaana Tiilikainen

Löydettiin sunnuntaina aivan ihana libanonilainen ravintola Kastanienallella: BABEL! Herkullista ruokaa, edulliset hinnat, palvelu vähän mitä sattuu, mutta ei paljon harmittanut, kun istuttiin mukavasti varjoisalle terassille valtavien falafel-annosten, mangomehun ja tarpeeksi tulisen chilikastikkeen kanssa.

Tämä viikko jatkuu säiden puolesta upeana. Koetan nauttia niistä jokaisen ruokatuntiin kuuluvan 60 minuuttia täysin siemauksin. Joogassa käyn edelleen jotain viisi kertaa viikossa, koska se vaan on niin parasta! Missään muualla ei rauhoitu ja rentoudu niin hyvin ja en usko, että ilman tuota venyttelyä ja lihashuoltoa mun kroppa olis näin(kään) hyvinvoiva, kun päivästä 9h kuluu istuessa (ja vielä melkoisen epäergonomisesti).

Perjantaina menen rohkeasti töiden jälkeen kampaajalle. Sisälläni möyryää valtaisa ristiriita siitä, kun toisaalta ei haluaisi luopua pituudesta ja tästä luonnollisesta väristäkin tykkään - toisaalta siitä on iäisyys kun olen kampaajalla tehnyt jotain, minkä.. öö.. edes huomaa :) No, jos kampaaja puhuu yhtä vähän englantia kuin varaustyttö, voi lopputulos todella ollakin yllätyksellinen! Viikonloppuna lauantai on myös työpäivä kun ollaan eräillä messuilla. Illalla on tuohon tapahtumaan kuuluvat kemut, jonne ollaan yhden työkaverin kanssa menossa. Siinäpä suunnitelmia tälle loppuviikolle.

Kiitos kaikille ihanille ystäville, jotka on piristäneet mun päiviä saapumalla tänne, laittamalla viestejä tai kirjoittelemalla FB:ssä. Olette tosi tärkeitä ja odotan jo päästä näkemään kaikki taas loppukesästä Suomessa :)

Loppuun oodi frozen yogurtille:

"Oooooo, kupissani keinuu
rakkaus suurin ja ainoo.
Vihdoin kohdattiin ja se oli tapaaminen hellä
rakkautta ensi silmäyksellä.
Jäätynyt jugurtti, ei haittaa muutama lisä kilo,
työpäivän piristää, tuo korvaamaton ilo!"

http://www.yoli-berlin.de/


PS. Pitäisköhän ensi kerralla kirjoittaa tätä blogia vähän vähemmän väsyneenä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti