sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Viikon (kuva)kohokohdat

Hellurei, niin vaan vierähti taas viikko Berliinissä. Siihen sisältyi tosi yllätyksekkäästi frozen yogurttia. Tosin edelleen tykkään vetää tuon herkun ihan ilman koristeita - nämäkin (ilmaiseksi saadut) marjat söin äkkiä päältä pois "makua pilaamasta" :)



Alennusmyynneissä ehdin pyörähtämään ja kuten näette, H&M on varsin persoonallisella otteella ottanut tämän alennusten laskemisen.



Näillä balleriinoilla on sipsutettu Berliiniä jalan ja pyörää poljettu. Ilmeisesti ei kuitenkaan ihan tarpeeksi tasapainottamaan kaikkea suklaista herkuttelua, sillä farkut, joissa tulin tänne, eivät enää mahdu jalkaan. Jaiks. Taisi olla pelottavan totta tuo "Berliinissä on vaara pallostua"... :/



Perjantaina Saksan pelin kunniaksi olin pukeutunut asiaankuuluvasti. Itse sitä tosin en ollut tajunnut, ennenkuin työkaveri asiasta huomautti "oooh cool, you're dressed as a german flag!!"



Lauantaina lähdimme Alko-aikaisen työkaverini ja hänen poikaystävänsä kanssa tutustumaan Berliinin Outlet-tarjontaan. Oli taas vaihteeksi vähän viileämpi päivä. Ja tähänhän ei tietenkään voinut varautua pukeutumalla tarpeeksi lämpimästi. Päädyin poistumaan outletista pukeneena kaikki ostamani vaatteet päällekäin, jotta tarkenisin.



Eilen ehdin illalla katsomaan viimein tuon Sex and the City 2:n, joka ylitti kirkkaasti etukäteen maanrakoon tallotut odotukset. Hauskin kohta oli silti se, kun leffassa Carrie toteaa Bigille, että "Is it because I am a bitchy wife, who nags?" - yleisöstä kuuluu sydämenpohjasta huokaiseva miesääni: "..yes". Ahhahah, koko yleisö repeää kikattamaan tätä niin tunteella artikuloitua kommenttia.



Tänään kävin tsekkailemassa East Side Galleryä, nukuin, söin ja kävin joogassa. Eli blaa blaa, blaa ja blaablaa :) Tätä kai kutsutaan arjeksi. Ja ihan kiva huomata, että niin sen oman arjen pystyy rakentamaan ulkomaillekin. Ensiviikolla pitkiin työpäiviin haetaan iloista energiaa suuntaamalla katse perjantaina nousevaan lentoon kohti Pariisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti