keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Tigger and Puh in Berlin

Oi joi tässähän on vallan viikko vierähtänyt etten ole tänne kirjoitellut. Mutta siihen on hyvä syy. Sain torstaina rakkaan ystäväni tänne kylään ja olipa IHANAA kerrassaan! Parasta oli vaan ottaa iisisti ja hengailla yhdessä. Perjantaina käytiin Rebeccan synttäreiden kunniaksi lasillisilla ja lauantaina nautimme ainoasta ei-sateisesta päivästä suuntaamalla pitkän kävelylenkin kautta eläintarhaan. Okei, no se pitkä kävelymatka tarkoitti tälle tytölle isoa Häagen Dazs annosta puolessa välissä matkaa, mut käveltiin silti!



Zoossa oli paljon eläimiä. Osa niistä lensi. Osalla oli enemmän karvaa kuin toisilla. Ja osa ui. Ne lentävät on lintuja.



Mun lemppareita oli kauniit kirahvit. Oi ollapa noin pitkä ja sievä! Kaulan pituus selvästi voi kuitenkin välillä käydä hermoon - onneksi on tolppa minkä päällä päätään voi leipuuttaa.





Myös apinat oli aivan ihania!! Apinoiden ruokailua katsellessa hiipi nälkä myös näiden turistien masuun ja tultiin tähän minun alakertaan (oikeesti, kirjaimellisesti matka tähän ravintolaan tarkoittaa matkaa hissillä alas) Pooja-nimiseen intialaiseen ravintolaan. Namaskaar ja tadaasana miten HYVÄÄ ruokaa oli!!



Tuohon oli lisänä vielä sitä rapsakkaa leipää kolmella eri soosilla, sitä pehmeää leipää ja laskun jälkeen tarjoilijapoika kiikutti meille vielä jotkut mangoshotit. Kyllä turistien kelpasi täysien masujen kanssa käydä kaupasta illaksi vähän euroviisujuomaa ja suklaata. Ja kuinkas sitten kävikään - ME VOITETTIIN EUROVIISUT! "Love oh love, gotta tell you how I feel about you.." aaaand 12 points goes to.. Germany.. wunderbar!

Sunnuntaina pakoiltiin vesisadetta useissa kahviloissa, käytiin vähän Mauerparkissa, käytiin taas vähän jossain kahvilla ja syömässä.. ja illalla katsottiin piirrettyjä. Maailman ihaninta rentoilua <3

Eilen sitten oli kaverienvaihtopäivä, sillä Kata lenteli takaisin Suomeen ja tilalle tulivat ihanat siskokset! Ei siis mun. Mutta keskenään. Nyt vaan pari päivää töissä kärvistelyä ja luvassa on aurinkoinen viikonloppu tyttöjen kanssa!

3 kommenttia:

  1. Haluan takaisiiiiin! Laitoin juuri kuvia facebookkiin ja meillä on ihan identtin kirahvikuva. :)

    Puh

    VastaaPoista
  2. Ihania oli siun laittamat kuvat! Kerrassaan! Me mennään tänään tyttöjen kans Puuuuzaaan syömään. Täytyy tarkkailla lanneliikkeitä :) Ja muistaa suhtautua kunnioitavasti kaikkeen mitä pöydälle asetetaan :)

    VastaaPoista
  3. Hips don't lie, he's a she? :D Muista sitten ottaa se alin rapsakka leipänen ensin, ettei tarvii tarjoilijan tulla sitä esiin kaivamaan!

    puh

    VastaaPoista