maanantai 12. heinäkuuta 2010

Sauna ja irtokarkit

Suomesta mä kaipaan Makuunin irtokarkkeja. Suomesta mä EN kaipaa saunaa, sillä ELÄN sellaisessa 24/7. Muuten mä kaipaan Suomesta ystäviä ja perhettä, mutta muuten voisin hyvin vaikka jäädä tänne. Paitsi toi kuumuus saa juuri nyt pään sulamaan. Joka tapauksessa, en suostu uskomaan, että mulla on enää kaksi viikkoa jäljellä täällä Berliinissä.

Perjantaina sain Elinan kylään. Lähes 40 asteen kuumuuden vuoksi ainoa nähtävyys mihin uppouduttiin, oli järvi. Lauantaina käytiin illalla rantabaareilemassa, katsomassa Saksan voittoisaa peliä ja kuuntelemassa aivan mahtavaa live keikkaa. Hetken aikaa oltiin myös super jännittävässä, maan alla mutta veden päällä (?) olevassa klubissa, mutta siellä lämpötila oli varmasti lähemmäs 60 ja allekirjoittanut sai sellaisia ahdistusoireita, ettei kyennyt tuolla matalassa, savuisessa tilassa kovin montaa minuuttia viihtymään. Sai tuo ikiliikkuja ystävänikin tanssittua päällimmäiset energiat pois (älkää kysykö mistä se repii energiaa tällä säällä), joten suuntasimme kohtuullisen hyvissä ajoin kotiin.

Sunnuntaina nähtiin erästä toista vaihtaria, joka oli Kööpenhaminasta täällä käymässä. Oikein newyorkilaisen päiväkahvittelun (kolme newyorkilaista, me ja Starbucks) jälkeen hyppäsimme junaan ja hetken päästä järveen.

Olisi ihanaa pystyä nukkumaan omassa asunnossa. Ehkä ensi yönä avaan pakastimen ja tungen jalat sinne. Tai siirrämme patjat parvekkeelle ja vaihdamme vuoroja siitä että toinen suihkuttelee koko ajan kylmää vettä päälle.

Tämän viikon suunnitelmissa olisi tänään mennä ostarille (järven lisäksi ainoa toinen paikka missä on viileää). Elina bongasi rannalta pari poikaa (taas) eilen, joten niitä varmaankin nähdään tiistaina. Kurkku ja kaveri. Keskiviikkona yritämme joogaa (hot jooga by nature) ja sen jälkeen katsomaan 3D:nä surffileffa :) Jee! JEEEE!!!!!!!! Iso jee sen takia, ettaä tajusin juuri, että leffateatterissa on muuten kans.. tattadaa.. VIILEÄÄ!!

Nyt lopetan tämän päättömän kirjoituksen, mutta lupaan lukea tämän Suomen jäätävässä 6kk talvessa päivittäin, kun kiskon untuvatakkia sisälläkin niskaan ja juon kuudetta saavillista teetä töissä pysyäkseni lämpimänä.

1 kommentti:

  1. Vitsi nää on niin hauskoja nää sun kuumuustuskailut! :D Mä aion kans lukee näitä talvella uudestaan.. Siis oikeesti, Suomessa on viimeks ollut näin lämmintä 75 vuotta sitten! Uskomatonta. Mullakin on täällä 24/7 ikkuna auki ja tuuletin päällä ja lähes aina ku oon kotona, niin on myös ovet auki, et ulkoota tulis ees jotain ilmantapaista.. Nähdään parin viikon päästä!!! <3

    VastaaPoista